Вхід | Реєстрація

Рідним воїна із Полтавщини передали орден «За мужність»

Рідним воїна із Полтавщини передали орден «За мужність»

Орден «За мужність» ІІІ ступеня було вручено дружині загиблого Героя, Нелі Григорівні Демченко.

Про це повідомила Гребінківська міська територіальна громада у Facebook.

Віктор Демченко народився 30 квітня 1978 року в селі Лисиче, що у Славутському районі Хмельницької області. У 1984 році він разом із батьками переїхав до села Покровщина Гребінківського району, а пізніше до села Овсюки. У 1985 році він пішов до першого класу Овсюківської школи.

Після закінчення 9 класів у 1993 році, Віктор навчався в Гребінківській автошколі. До служби в армії він працював водієм у місцевому колгоспі СТОВ «Україна». У 1996 році був призваний на строкову службу, а після повернення одружився. До мобілізації працював у охоронній службі «Баришівська зернова компанія».

У липні 2023 року був мобілізований в ряди захисників України. Він виконував бойові завдання та був стрільцем-санітаром.

Віктор Демченко з вересня минулого року вважався зниклим безвісти. Родина Віктора з надією чекала, що він повернеться. Кожен день болів невідомістю. Але дива не сталося… Наприкінці минулого року стало відомо про загибель нашого земляка.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
| Гребінка | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Купить квартиру Полтава
 Криптовалютні біржі в Україні
Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації