Вхід | Реєстрація

На Полтавщині чоловік підірвав гранату біля п’ятиповерхового будинку

На Полтавщині чоловік підірвав гранату біля п’ятиповерхового будинку

Унаслідок вибуху в місті Гребінка поранено трьох місцевих жителів. 28-річного чоловіка підозрюють у причетності до цього злочину.

Як повідомив відділ комунікації поліції Полтавщини, 8 вересня о четвертій ранку поліція отримала повідомлення про вибух поблизу багатоповерхового будинку на вулиці Незалежності. На місце події виїхали правоохоронці, криміналісти та медики. Попередньо встановлено, що чоловік у стані алкогольного сп'яніння кинув гранату у дворі п’ятиповерхівки. Вибух поранив трьох людей (1989, 1986 та 1992 років народження), які перебували в альтанці неподалік. Їх доставили до лікарні, їхньому життю нічого не загрожує.

Чоловіка затримали, йому пред'явлено підозру у двох злочинах. Затриманого підозрюють у хуліганстві із застосуванням небезпечного предмета та незаконному зберіганні бойових припасів. Рішення щодо тримання під вартою розглядає суд.

За визнання вини йому загрожує від трьох до семи років ув'язнення.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
| Гребінка | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Купить квартиру Полтава
 Криптовалютні біржі в Україні
Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації