Вхід | Реєстрація

Група «Прозорість і підзвітність» звернула увагу на закупівлю юридичних послуг Кам’янопотоківською громадою

Група «Прозорість і підзвітність» звернула увагу на закупівлю юридичних послуг Кам’янопотоківською громадою

Фахівці робочої групи "Прозорість і підзвітність" виявили низку ризиків під час попереднього аналізу закупівлі Кам'янопотоківської громади щодо надання правових послуг.

Про це повідомив Філіп Пронін, голова Полтавської ОВА.

Перший ризик полягає в тому, що договір було укладено між підрозділом сільради та адвокатом, який є депутатом цієї ж ради, на суму 186 тисяч гривень. Другий ризик — вартість послуг перевищує середньоринкові ціни. Третій стосується необхідності таких закупівель, оскільки договір передбачає супровід судових справ, і постає питання, чи є замовник стороною кримінальних процесів. Четвертий — адвокат минулого року задекларував дохід менше ніж 10 тисяч гривень, не сплативши податків.

Ці питання будуть розглянуті аудиторами, податковою службою та аналітиками Бюро економічної безпеки, залучатимуть також представників громади. Ситуація залишається під контролем.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
| Полтава | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Купить квартиру Полтава
 Криптовалютні біржі в Україні
Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації