Вхід | Реєстрація

Паралімпійці Полтавщини привезли із Парижу 15 медалей

Паралімпійці Полтавщини привезли із Парижу 15 медалей

Голова Полтавської ОВА Філіп Пронін привітав 18 спортсменів із Полтавщини, які представляли Україну на Паралімпійських іграх 2024 року в Парижі. До складу команди увійшли плавці, атлети, голболісти, каноїсти, волейболісти та тенісисти, які повернулися додому з 15 медалями: шістьма золотими, чотирма срібними та п'ятьма бронзовими.

«Характер, завзятість, воля до перемоги. Саме ці якості допомагають нашим спортсменам підкорювати вершини світових арен, – зауважив Філіп Пронін. – Захоплюємося силою та міццю кожного і кожної! Напередодні професійного свята вітаємо всіх причетних із Днем фізичної культури і спорту».

Спортсменам урочисто передали грошові винагороди: золотим призерам – по 500 тис. грн, срібним – 300 тис. грн, а бронзовим – по 200 тис. грн. Тренерам також вручили сертифікати на 200 тис. грн, а учасників ігор нагородили сертифікатами на 80 тис. грн.

З нагоди свята, представникам спортивних установ і тренерам вручили обласні та відомчі нагороди, а дев'ятьом спортсменам присвоїли звання майстра спорту України та майстра спорту міжнародного класу.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Купить квартиру Полтава
 Криптовалютні біржі в Україні
Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації