Вхід | Реєстрація

Співпраця на умовах B2B: для тих, хто знає чого хоче

Співпраця на умовах B2B: для тих, хто знає чого хоче

Взагалі для звичайного обивателя абревіатура B2B звучить загадково і навіть насторожує. Адже більшість звичайних громадян тримають у підсвідомості виключно інформаційні повідомлення про фінансову піраміду, за допомогою якої її засновники ошукали багатьох бажаючих збагатитися на торгівлі коштовностями. Але згаданий випадок є радше ложко дьогтю, виключенням із загального правила.

Адже принцип співпраці B2B заснований, як взаємовигідний для всіх учасників ринку. По великому рахунку це звичайне ведення бізнесу прийняте у всьому світі, коли компанії виробники із різних причин воліють продавати свою продукцію не кінцевому споживачеві, а іншим компаніям.

Дійсно важко уявити таку ситуацію, коли виробник турбін для електростанцій виходить на роздрібний ринок. Його продукція потрібна виключно іншим компаніям.

Але із задоволенням працюють по такій моделі бізнесу і виробники побутової техніки.

Скажімо, на подібних умовах працюють із своїми партнерами такі відомі і авторитетні бренди, як Hölmer та Eisen.

Так, співпраця, B2B є взаємовигідною. як для згаданих виробників, так і для їх клієнтів. А серед них такі поважні компанії, як :

  • ROZETKA;
  • Епіцентр;
  • Жжук;
  • Олді;
  • COMFY;
  • Мегамаркет.

І ще з десяток торгівельних організацій, які працюють по всій Україні.

Чому відомий і популярний виробник побутової техніки не заходить самостійно на ринок роздрібної торгівлі? Та все досить просто. Тому що така модель бізнесу гарантує виробнику тривалі і постійні продажі. А оскільки, якість Hölmer та Eisen вже перевірена часом і десятками тисяч кінцевих покупців, то дефіциту бажаючих співпрацювати немає.

Від кавоварок до холодильників

Покупці давно знають і належно оцінили продукцію Hölmer та Eisen. Із кожним роком асортимент товарів, від цих виробників лише розширюється. Не так давно більшість споживачів знали лише про кухонні комбайни та м`ясорубки. А зараз компанія   виробник побутової техніки пропонує:

  1. холодильники;
  2. конвектори;
  3. водонагрівачі;
  4. техніку для краси і догляду.

Ну й звичайно нікуди з продажу не поділися вже звичні м`ясорубки, блендери, кавоварки, чайники, пилососи, грилі, мультиварки. Тобто вся потрібна в сучасному домогосподарстві техніка.

І якщо техніку від азійських виробників охоче купляють провідні роздрібні мережі та інтернет-магазини, то це є свідченням практично ідеального співвідношення ціна-якість.

Компанії заробляють, а звичайні покупці отримують товар відмінної якості.


Автор: Степан Луговий
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
| Полтавщина | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Купить квартиру Полтава
 Криптовалютні біржі в Україні
Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації