Вхід | Реєстрація

Цьогоріч на Полтавщині відкрилося на 4.8 тисячі більше ФОПів ніж минулого року

Цьогоріч на Полтавщині відкрилося на 4.8 тисячі більше ФОПів ніж минулого року

Взаємодія та комунікація: робоча зустріч Філіпа Проніна та Алли Рябкової

Днями відбулась робоча зустріч начальника Полтавської обласної військової адміністрації Філіпа Проніна та очільниці Головного управління ДПС у Полтавській області Алли Рябкової.

Під час зустрічі Алла Рябкова повідомила про основні показники надходжень до бюджетів усіх рівнів:

«До зведеного бюджету платники податків Полтавщини спрямували 36,7 млрд грн, в тому числі до місцевого – 11,8 млрд гривень. Основним бюджетоформуючим податком залишається податок на доходи фізичних осіб – 7,2 млрд грн, показники надходжень якого залежать від офіційного працевлаштування робітників та виплати заробітної плати не нижче мінімального рівня. Попри вилучення із структури зарахувань ПДФО з грошового забезпечення, одержаного військовослужбовцями, місцеві бюджети області мають позитивну динаміку: зафіксований приріст надходжень у розмірі 20%.»

Обговорили також бізнес клімат та економічні тенденції на Полтавщині. Так, кількість зареєстрованих ФОПів та юридичних осіб збільшується. Цьогоріч підприємців на понад 4,8 тис. більше порівняно з минулим роком, при цьому, більшість новостворених суб’єктів господарювання – жінки, а юридичних осіб – на понад пів тисячі.


Автор: Головне управління ДПС у Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
| Полтавщина | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Купить квартиру Полтава
 Криптовалютні біржі в Україні
Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації