Вхід | Реєстрація

Як копірайтеру шваидко шукати інформацію для статей?

Як копірайтеру шваидко шукати інформацію для статей?

Кожен шанобливий себе автор статей  завжди повинен перевіряти актуальність та вірогідність інформації. Так, звичайно копірайтер пише різноманітні статті з будь-якою тематикою, але це повинно впливати на якість роботи.

Наприклад тема вашої статті про Київ або інші напрямки цього міста, тому потрібно обирати офіційні та інформаційні портали столиці України й спиратись саме на них. Це стосується будь-якого міста. Коли людина знайшла інформацію в інтернеті, ознайомилась, а по факту все абсолютно не так та не вірно, то навряд чи вона буде користуватись сайтом, де знаходяться невірні дані.

Види швидкого пошуку матеріалу для статей

Їх дуже багато, та вони не всі можуть однаково підходити для роботи.

  • Власний досвід. Копірайтер знається на тематиці, яку описує, йому не потрібно нічого шукати, все й так є у голові, треба тільки грамотно, візуально привабило та цікаво подати необхідний матеріал. Це самий швидкий пошук інформації, але далеко не на всі теми від замовника можуть бути підвладні людині.
  • Бібліотека. Це не означає, що треба бігти за книжками, сьогодні у мережі безліч спеціалізованих електронних версій. Це самий швидкий засіб знайти точну та наукову інформацію, опис фізичних чи хімічних явищ, роботи різноманітних приладів, комп’ютерної техніки, транспорту та інших складних деталей. Для статті головне – це якість та правдивість інформації. А всі знаємо скільки невірного та взагалі абсурдного пишуть у різних блогах чи форумах. А читати різні версії чи безліч статей, щоб дійти висновку займе багато часу.
  • Інтернет-сайти. Це найпоширеніший та найпопулярніший метод пошуку будь-якої інформації. Але до такого ресурсу також треба ставитись досить прискіпливо. Не всі сайти надійні та правдиві. Користуйтесь інформаційними порталами, наприклад, https://info-ua.net/ з повною та вичерпною інформацією. Джерело повинно викликати довіру, містити багато корисних та різноманітних статей й даних. А щоб все зробити швидко, оберіть для себе офіційні сайти, які спеціалізуються на вузькій тематиці й в одному місці можна одразу знайти все, що необхідно.

Також особлива увага надається досвіду та широкому кругозору, гарному словниковому запасу та начитаності. З такими навичками та вміннями копірайтеру значно швидше знайти всі необхідні, він одразу зможе зрозуміти вірогідність ресурсу чи навпаки, впевнитись, що це пуста та не важлива взагалі інформація, яка до теми немає жодного відношення.

Ще один гарний та швидкий засіб знайти потрібні факти – це відомий портал Youtube та інші відео ресурси. Так, зайвого й непотрібного в них також багато, але є блоги досить досвідчених людей у різних сферах. Витративши 5-10 хвилин на перегляд, в голові вже формуються речення, та суть статті, а далі її треба просто написати й красиво подати. 

Не радимо користуватись різноманітними форумами. По-перше, всі люди різні й думки також, тут ви не отримаєте надійне джерело, а по-друге, вони забруднюються різними суперечками та доказами, що моя думка краще ніж інша. Висновок: потрачено багато часу, а корисного та потрібно практично нуль.

Засоби для швидкого пошуку ми перелічили, але не слід забувати про такі якості копірайтера, як критичне мислення та здатність швидко прочитати й проаналізувати матеріал.

Гортаючи сотні сторінок на сайтах дуже легко заплутатись  та розгубитись, а гарний фахівець знаходить одразу потрібну, важливу та корисну інформацію, одночасно з цим формує у голові суть та структуру роботи й не концентрується на непотрібних фактах. У результаті отримаємо класну та багатогранну статтю зі швидким пошуком відомостей.

Не слід забувати про цілковиту грамотність, жоден рекламний текст не спрацює, якщо в ньому будуть помилки. Також навички швидкого друку вкрай необхідні. Якщо ви знайшли все, що необхідно за п’ять хвилин, а набираєте дві години, то з великою кількістю статей не впоратись. Отже, схема дуже проста: швидкий пошук, аналіз, додавання власних думок та досвіду й отримаємо якісний, цікавий та класний матеріал.

Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
| Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Купить квартиру Полтава
 Криптовалютні біржі в Україні
Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації