Вхід | Реєстрація

До кінця року власники паїв повинні оформити право власності на них, щоб не втратити землю

До кінця року власники паїв повинні оформити право власності на них, щоб не втратити землю

Якщо власник невитребуваної земельної частки (паю) або його спадкоємець не оформить право власності до 01.01.2025, це буде розцінено як відмова від ділянки, і вона перейде у комунальну власність громади.

Про це повідомляють у Кобеляцькій міськраді.

Земельна частка вважається невитребуваною, якщо на неї не отримано документ про право власності або її не було виділено в натурі (на місцевості).

Якщо маєте державний акт на право власності на земельні ділянки, то необхідно провести державну реє­страцію права власності. Для реєстрації права власності на земельну ділянку, якій не присвоєно кадастровий номер, необхідно звер­нутись до землевпорядної організації для розроблення технічної документації із землеустро, а для реєстрації права власності на земельну ділянку, якій присвоєно кадастровий номер звернутися до ЦНАП або нотаріуса.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
| Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Купить квартиру Полтава
 Криптовалютні біржі в Україні
Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації