Вхід | Реєстрація

Справжні суші готують у Yapiko

Справжні суші готують у Yapiko

Не дивлячись на той факт, що національними стравами української кухні являються вареники, голубці й борщ, сучасні жителі нашої країни віддають перевагу азіатській кухні. Практично в щоденний раціон українців входять суші й роли. Яскравим підтвердженням цьому є широка популярність ресторанів цілодобової доставки Yapiko, що мають у своєму меню неперевершені азіатські страви. За більш ніж 10 років своєї успішної роботи в Харкові мережа закладів Yapiko розширилась на Київ, Одесу й Полтаву. І паралельно зі збільшенням кількості задоволених клієнтів розширилася кількість ексклюзивних страв. Та все ж найбільш популярними залишаються суші.

Суші — це, в першу чергу, корисно

Справжнім трендом сьогодення виступає правильне та корисне харчування, без жирів і вуглеводів. Тому суші й роли від Yapiko зарекомендували себе не лише як ідеально смачне блюдо, а й надзвичайно поживне, сповнене корисних вітамінів і мікроелементів.

Отож, суші вирізняються:

  • наявністю значної кількості мікроелементів, мінералів і вітамінів, білків, кальцію, заліза та йоду. Цей набір здатний підтримувати в тонусі серце, мозок і робить кістки міцнішими,
  • дієтична страва з потрібним набором корисних калорій, котрі містяться в свіжій рибі та водоростях, і практично мінімумом жирів та холестерину,
  • рибні кислоти забезпечать правильну роботу серця й судин, убережуть від запальних процесів в організмі,
  • не варто також забувати про багаті на антиоксиданти імбир та васалі, що відповідають за імунітет.

Виходь, що завдяки регулярному споживанню суші та ролів у раціон, людина може не хвилюватися про набір зайвої ваги, покращити роботу серця й судин, мозку, підвищити стійкість імунітету.   

Yapiko обожнюють дорослі і діти

Нагадаємо, що мережа ресторанів цілодобової доставки вишуканої їжі успішно працює з 2013 року. За тривалий період команда фахівців та професійних поварів суттєво розширили меню, аби кожен замовник міг обрати страву за власним бажанням.  Тому в список смачних блюд поступово додалися вегетаріанські та м’ясні бюргери, супи, пасти, локшина, шаурма, салати, десерти, напої, смачнюче дитяче меню. Завдяки такому різноманіттю, Yapiko став улюбленим закладом харчування для тисячі українців загалом і полтавчан зокрема. При цьому вибір страв постійно розширюється, а їх якість традиційно залишається неперевершеною.

Якщо вірити історії, то суші в звичному для нас вигляді з’явилися в ХVІІ столітті, українці ж дізналися про блюдо значно пізніше. Та лише кілька років вистачило для того, щоб блюдо від Yapiko полюбилося стільком українцям.


Автор: Євген Олександров
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
| Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Купить квартиру Полтава
 Криптовалютні біржі в Україні
Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації