Вхід | Реєстрація

Огляд житлового комплексу Евріка

Огляд житлового комплексу Евріка

Ціле самодостатнє міні місто планує створити собою житловий масив Евріка, який знаходиться в тихому й екологічному Голосіївському районі столиці. До того ж вас приємно потішить ціна за квадратний метр у такому місці.

Зручний економклас, що розбудовується

Комплекс Евріка планує будівництво 30 будинків, які налічуватимуть 8336 квартир! Через таку масштабну ідею проєкт ще знаходиться на стадії будівництва, проте деякі будинки вже здані в експлуатацію. Споруди мають змінну поверховість, яка варіюється між 15, 20, 23-24 висотністю.

Будинки в цьому масиві, мають ще характеристики, які підійдуть для будь-якого смаку. Це і різноманітна палітра оформлення, і відмінні технології будівництва, матеріали й висота стель. Ви можете сформувати свої унікальні вимови до цих параметрів і обрати будинок, який буде їм стовідсотково відповідати.

Знаходитесь у пошуку гарного варіанту для того аби купити квартиру в Києві недорого? Ціна за квадратний метр у ЖК Евріка готова вас здивувати! Проте, це не означає, що якість апартаментів через це погіршується – впевнитися у зворотному вам допоможуть габарити помешкань. Площа однокімнатних дорівнює 36-45 кв. м, двокімнатних – 53-76 кв. м, а трикімнатних коливається між 74-97 кв. м.

Можна і купити дворівневу квартиру в такому місці, які знаходяться на 23-24 поверхах споруди №20. У деяких новобудовах можна буде купити квартиру з ремонтом від забудовника, тобто де вже були проведені оздоблювальні роботи, але й доступний варіант обрати апартаменти, де не було виконано таких дій, аби зробити все так, як ви того хочете. Автономна котельня забезпечить тепло незалежно від непередбачуваних ситуацій.

Голосіївський район столиці багатий на різноманітну інфраструктуру, ось декілька прикладів об'єктів сфери послуг, які знаходяться поруч із вашим домом:

  • кафе й ресторани: "Рис і Риба", “Євразія”, “Чорноморка”, “Джотто”
  • магазини, супермаркети: “NOVUS”, “Еліпс”, “Атб-маркет”, “KITCHEN"c0 c9 li-bullet-0">лікарні, клініки: “Еквус”, Клініка Образцова, Ультразвуковий скринінговий центр, Центр первинної медико-санітарної допомоги №1 Голосіївського району
  • школи, дитячі садочки, університети: Факультет комп'ютерних наук та кібернетики, Військовий інститут Київського національного університету імені Тараса Шевченка, Заклад дошкільної освіти №640 "Капітошка", Спеціалізована школа №260

Від найближчого метро “Іподром” вас відділяють 11 хвилин, а від станції “Виставковий центр” – 18. За 10 хвилин їзди на автомобілі ви натрапите на величний Голосіївський парк, де можна прогулятися з друзями на свіжому повітрі, відновити свої внутрішні сили, або зайнятися спортом. Також є вільний доступ до парку “Теремки”.

Забудовники планують створити власні дитячі садочки, школи й ліцеї на території комплексу Евріка. Поруч знаходиться фізико-математичний ліцей і комплекс Київського національного університету імені Т. Г. Шевченка. Загалом внутрішній двір масиву містить дитячий майданчик, спортивний комплекс, місяця для відпочинку, прогулянкові алеї, багаторівневий наземний паркінг. Агенція нерухомості T.H.E. Capital допоможе ваш швидко та якісно отримати оселю в цьому ЖК.

Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
| Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Купить квартиру Полтава
 Криптовалютні біржі в Україні
Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації