Вхід | Реєстрація

Топові опції готелів Єгипту в путівках онлайн турагенції АНЕКС Тур

Топові опції готелів Єгипту в путівках онлайн турагенції АНЕКС Тур

Відпочинок в Єгипті приваблює мільйони туристів: купальний сезон цілий рік, недорогі готелі все включено, чудові античні пам'ятки, загадкова пустеля, живий акваріум Червоного моря. Недорогі путівки в Єгипет від Анекс Тур легко купити онлайн на сайті турагенції, прямий переліт із безпечних європейських аеропортів включений у ціну туру. На що звернути увагу при виборі місця для цього сезону?

Готелі Єгипту з аквапарками

Найкращий варіант для відпочинку з дітьми: у гостей єгипетських готелів все включено та ультра все включено безлімітний доступ до аквапарків з гірками та різними водними атракціонами. В онлайн-каталозі турагенції АНЕКС Тур є спеціальний фільтр, за яким туристи легко знаходять тури в готелі Єгипту з аквапарками на дати відпустки.

Топові готелі Хургади з аквапарками:

  • Albatros Water Valley Resort Neverland Hurghada. Найбільший тематичний аквапарк Єгипту, реновація 2022 року. Величезна територія, 52 гірки для дорослих та 51 дитяча гірка.

  • Albatros Jungle Aqua Park Resort, Сафага. 14 гірок, вода в басейнах підігрівається у зимовий період.

  • Jaz Aquaviva, Макаді бей. Доступ до аквапарку Makadi Water World, 25 гірок, басейни взимку підігріваються.

  • Ali Baba Palace. У молодіжному готелі аквапарк з 14 гірками, безліч спортивних майданчиків та навіть льодова ковзанка.

Готелі Єгипту з домашнім кораловим рифом

Абсолютна більшість гостей готелів все включено на березі Червоного моря захоплюються біорізноманіттям місцевого підводного світу. Лише у заповідник Рас-Мохаммед поруч із Шарм ель Шейхом налічується понад 1000 видів підводних жителів.

Щоб не витрачати гроші на морські екскурсії, досвідчені туристи обирають путівки до Єгипту з проживанням у готелях із домашніми кораловими рифами. Така опція передбачена пошуковою системою на сайті онлайн-турагенції АНЕКС Тур. Найкращі готелі з кораловими рифами розташовані в Марса-Алам та Шарм ель Шейху.

Готелі Єгипту для дорослих

Популярний у всьому світі готельний тренд: тут не приймають гостей молодше 12 або 16 років. Більшість готелів для дорослих відносяться до преміум-класу: вишуканий дизайн, басейни, ресторани, відмінний сервіс. В основному готелі 16+ пропонують релакс-концепцію: безтурботний відпочинок на власних пляжах, програми для омолодження в СПА-центрах.

Знайти готелі для дорослих Єгипту для відпочинку з подругою або коханою людиною просто за допомогою спеціального фільтра пошукової системи на сайті турагенції АНЕКС Тур: є фотографії, опис, рейтинги та відгук туристів.

Доступні тури до готелів 16+ Єгипту з найвищим рейтингом Tripadvisor – 10/10:

  • Steigenberger Resort Alaya Marsa Alam. Відкритий у 2019 році, перша лінія, снорклінг прямо біля готелю, кілька басейнів.

  • Albatros Blu Spa, Хургада, відкритий у 2022 році на березі моря. Відрізняється стильним оформленням та ефективним підсвічуванням у вечірній час.

  • Royal Savoy. Бездоганний готель у бухті Шаркс Бей Шарм ель Шейху, найближчий до популярного торгово-розважального центру з льодовим катком та світломузичним фонтаном SOHO Square.

  • Premier Le Reve Hotel & Spa. Сахл Хашиш. Розкішний готель розташований біля власного піщаного пляжу та чудового променаду для вечірніх прогулянок.

  • Rixos Sharm El Sheikh. Готель з власним пляжем, стаціонарним понтоном біля коралового рифу, двома нічними клубами, 10 басейнами, доступом до тематичного AQUAVENTURE PARK.

Готелі Єгипту можуть запропонувати гостям чимало цікавих опцій: басейни інфініті, тенісні корти з професійним покриттям, сучасні фітнес-зали, казино, гольф-поля, дайвінг-центри, прокат спорядження для віндсерфінгу, майданчики для йоги. Кожен зможе вибрати путівки до Єгипту для відпустки із найкращими враженнями. Настав час вибирати гарячі тури до Єгипту.

Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
| Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Купить квартиру Полтава
 Криптовалютні біржі в Україні
Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації