Вхід | Реєстрація

У Козельщинській громаді водій автомобіля наїхав на пішохода і втік

У Козельщинській громаді водій автомобіля наїхав на пішохода і втік
фото ілюстративне

Дорожньо-транспортна пригода сталася 1 жовтня близько 22:00 біля села Лозки, що належить до Козельщинської громади Кременчуцького району.

Згідно з попередніми даними слідства, невідомий автомобіль збив пішохода 1969 року народження. Постраждалого було госпіталізовано для визначення серйозності отриманих травм. Водій зник із місця події.

Про це повідомив відділ комунікації поліції Полтавської області.

2 жовтня поліція відділу №2 (м. Горішні Плавні) Кременчуцького районного управління виявила автомобіль Chevrolet Aveo, причетний до ДТП, та встановила водія — місцевого жителя 1989 року народження.

За цим фактом слідчі, під процесуальним керівництвом Кременчуцької окружної прокуратури, внесли дані до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що призвело до середньої тяжкості тілесних ушкоджень).

Триває слідство.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
| Козельщина | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Купить квартиру Полтава
 Криптовалютні біржі в Україні
Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації