Вхід | Реєстрація

Яку користь приносить промислова сонячна електростанція

Яку користь приносить промислова сонячна електростанція

Ви власник бізнесу та хочете підготуватися до зими, яка невпинно наближається, щоб пройти її без збитків? Тоді промислові сонячні електростанції - це саме те, що вам потрібно. В чому їхня ефективність та користь для бізнесу вам з радістю пояснять фахівці компанії Keyvolt. Читайте далі, якщо хочете оцінити майбутні перспективи! 

Як працюють промислові сонячні електростанції

Сонячна електростанція - це система, призначена перетворювати сонячну енергію на електричну. З таким обладнанням реально здобути незалежність від центральної мережі та забути про відключення світла і довготривалі блекаути. Але перш ніж обрати систему, необхідно розібратися з видами СЕС:

  • Мережеві СЕС користуються найбільшою популярністю, оскільки на мережеві промислові сонячні електростанції ціна найбільш доступна і з нею у вас є можливість отримувати пасивний прибуток. В сонячний час системи покривають потреби споживача за рахунок згенерованої фотопанелями енергії, а вночі беруть електрику з мережі, до якої приєднані. За рахунок цього систему можна підключити до зеленого тарифу та отримувати пасивний прибуток на надлишках згенерованої енергії. Але при відключеннях електромережі СЕС також не зможе працювати. 
  • Автономні СЕС призначені для місцевості, де часті перебої зі світлом чи напруги мережі недостатньо для покриття ваших потреб. За допомогою таких систем вдасться забезпечити повну енергетичну незалежність вашому підприємству. Адже вдень електроенергія генерується фотопанелями, а вночі береться з акумуляторних батарей, які йдуть в комплекті СЕС. Відзначимо, що, на відміну від мережевих станцій, автономні неможливо підключити до зеленого тарифу, тому заробляти з ними не вдасться. 
  • Гібридні сонячні електростанції - це поєднання можливостей та переваг мережевих і автономних СЕС. В комплект такого обладнання входять кабелі для приєднання до мережі та акумулятори, де буде накопичуватися енергія для роботи системи в автономному режимі. Таку станцію можливо підключити до зеленого тарифу і одночасно використовувати її, коли центральна мережа не працює. Гібридна СЕС вважається найбільш оптимальною для промислових підприємств, адже по-справжньому забезпечує енергетичну незалежність. 

Якщо хочете обрати правильне обладнання, яке задовольнить всі ваші потреби, краще звернутися за допомогою досвідчених фахівців компанії Keyvolt. Погодьтесь, довірити справу команді, яка візьме на себе всі турботи, набагато краще, ніж займатися всім самостійно, чи не так? 

Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
| Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Купить квартиру Полтава
 Криптовалютні біржі в Україні
Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації