Вхід | Реєстрація

Перевірити, чи є товар у програмі «Національний кешбек» тепер можна за допомогою «Дії»

Перевірити, чи є товар у програмі «Національний кешбек» тепер можна за допомогою «Дії»

Перевірити, чи є товар у програмі «Національний кешбек», стало ще легше. У «Дії» з’явилася функція сканувати штрихкоди продукції.

«Цінуємо, популяризуємо та обираємо вітчизняний продукт, адже коли купуєш те, що «Зроблено в Україні», – всі в плюсі», – зазначив начальник ОВА Філіп Пронін. – Учасниками програми стали вже 43 виробники із Полтавщини. При купівлі їхньої продукції можна отримати 10% кешбеку від вартості товару. Нині у переліку підприємств – виробники молочної та м’ясної продукції, хліба, солодощів, круп, олії, дитячого харчування, а також одягу та шкарпеток, парфумів і косметичних засобів, ліків і меблів».

Під час зчитування штрихкоду споживач дізнається про те, що:

  • - товар український і є учасником програми «Національний кешбек»;
  • - товар вітчизняного виробництва, проте не бере участі в програмі;
  • - товар вироблений не в Україні.

Програму підтримки населення «Національний кешбек» ініціював Президент України Володимир Зеленський. Більше 1 млн українців уже бачать нараховані кошти. Загальна сума – 90 млн грн.

«Національний кешбек» – це наразі 267 тисяч українських товарів від 1352 місцевих виробників. Ознайомитися із загальним переліком виробників і продукції можна за посиланням.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
| Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Купить квартиру Полтава
 Криптовалютні біржі в Україні
Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації