Вхід | Реєстрація

Ціни на косметику суттєво зростуть

Ціни на косметику суттєво зростуть

Ціни на косметику внутрішніх виробників в Україні зростуть на 20-50% через гармонізацію із законами ЄС, йдеться в матеріалі Forbes Ukraine.

«Ціна на косметику внутрішніх виробників зросте на 20–50%», — каже Микола Романьок, засновник компанії Archimed, яка консультує іноземні компанії галузі.
З серпня українські косметичні бізнеси мають дотримуватися нових правил виробництва. Причина — гармонізація із законами ЄС.

«Це суттєві витрати на перегляд складів та інгредієнтів продукції, її пакування, обладнання, сертифікацію тощо», — каже співзасновниця бренду косметики з виторгом 281,4 мільйона  гривень у 2023 році Livesta Світлана Діхтяренко.

В Україні зареєстровано 1159 виробників косметичних засобів, які в 2023-му сплатили 1,8 мільярда гривень податків, говорить Романьок, посилаючись на аналітику дослідницької агенції Fama. Нові правила для них — екзамен на виживання, пише видання.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
| Полтавщина | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Купить квартиру Полтава
 Криптовалютні біржі в Україні
Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації