Вхід | Реєстрація

Не проґавте свій час стати успішним фахівцем у галузі реклами

Не проґавте свій час стати успішним фахівцем у галузі реклами

Майже півтора століття чеський підприємець Людвіг Метцель довів оточуючим, що вдалий рекламний слоган являється справжнім двигуном торгівлі. Принаймні, саме з такою цитатою він встановив вивіску над свої рекламним бюро. Достеменно невідомо, наскільки прибутковою була контора оголошень Людвіга Метцеля, та його рекламний девіз викарбувався «золотими» літерами в історії комерції. І хоча сьогодні більш дієвими являються не написи на афішах, а курс таргетолога в компанії WIZECLUB, реклама набула шаленої популярності.

Хто такий таргетолог

Ні для кого не секрет, що сучасна людина черпає чимало інформації, спілкується та розважається в соціальних мережах. Саме тому реклама в інтернет-програмах виступає справжнім надпотужним потягом в торговельній сфері. Фахівця в галузі налаштування реклами під цільову аудиторію називають таргетолог. Саме цей спеціаліст приносить прибутки бізнес-проєктам. Представники компанії WIZECLUB готують кращих таргетологів у соціальних мережах Facebook та Instagram. Вибір компанії «впав» саме на ці платформи, так як вони є найбільш технічно просунутими. Та таргетологи успішно здійснюють свою діяльність на інших платформах, таких як також LinkedІn.

Простими словами, завданням таргетолога виступає налаштування ефективного й дієвого рекламного контенту, що приноситиме користь користувачам і фінансове благополуччя замовникам.

Що ж стосується робочого місця людей цієї професії, то воно залишається невизначеним Точніше, таргетолог може працювати там, де є потрібний девайс та інтернет-зв'язок. У самій соцмережі Facebook — це рекламний кабінет. Саме з його допомогою фахівець може детально аналізувати, поліпшувати та, при необхідності, оптимізувати рекламний контент.

Таргетологів навчають у WIZECLUB

Команда професіоналів компанії WIZECLUB готує провідних спеціалістів в галузі таргетованої реклами від початківця до спеціаліста в соцмережах Facebook, Instagram, Tik-Tok.

Особливістю навчання в WIZECLUB є унікальний курс. Оскільки:

  • кожен студент має особистого куратора,
  • завдяки лекційному матеріалу, студенти засвоюють популярну спеціальність і стають справжніми фахівцями таргетингу,
  • кожен випускник зможе створити дієву маркетинг стратегію та запускати масштабні рекламні кампанії, аналізуватиме досягнення конкурентів, вміло визначатиме цільову аудиторію, постійно розширювати клієнтську базу,
  • по закінченню курсу клієнт отримує сертифікат про навчання.

Вигоду від співпраці з компанією WIZECLUB відчують і таргетологи, і його клієнти. Тому не проґавте свій час стати успішним фахівцем у галузі реклами. Станьте студентами WIZECLUB вже сьогодні.


Автор: Євген Олександров
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
| Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Купить квартиру Полтава
 Криптовалютні біржі в Україні
Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації