Вхід | Реєстрація

У Оржицькій громаді відкрили меморіальні дошки загиблим на війні землякам

У Оржицькій громаді відкрили меморіальні дошки загиблим на війні землякам

У селі Маяківка відкрили меморіальні дошки на честь загиблих мешканців Івана Проскуріна, Дмитра Тилюка та Валерія Великого.

Про це повідомили на Facebook-сторінці Оржицької селищної ради.

У суботу, 19 жовтня, у селі Маяківка вшанували пам'ять полеглих героїв — Проскуріна Івана Олександровича, Тилюка Дмитра Михайловича та Великого Валерія Васильовича. Війна, що була підступно розпочата росією проти України, забрала їхні життя, зруйнувала їхні мрії та плани. Вони любили життя і своїх близьких, а у важливий для країни момент без вагань стали на її захист. Загинули, боронячи нас і нашу свободу.

"Присутні жителі села згадали життєві і бойові дороги полеглих земляків, керівники громади зі словами вдячності та шани вручили рідним свідоцтва про занесення полеглих Героїв до Книги Пошани Оржицької селищної ради та нагороди Полтавської обласної ради "За вірність народу України", якими відзначені полеглі Герої посмертно", - йдетсья у повідомленні.

Пам'ять загиблих ушанували хвилиною мовчання та покладанням живих квітів до їхніх могил.

 

 



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
| Оржиця | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Купить квартиру Полтава
 Криптовалютні біржі в Україні
Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації