Вхід | Реєстрація

Антидетект-браузер — ваша безпека в Інтернеті

Антидетект-браузер — ваша безпека в Інтернеті

Інтернет — це те, що змінило наше життя назавжди. З його допомогою ми можемо спілкуватись, знайомитися, навчатися і працювати з будь-якого зручного місця, дивитись кіно, робити покупки, сплачувати рахунки тощо. Але водночас кожен користувач інтернету стикається з небезпеками — вірусами, зловмисниками, які полюють на дані банківських карток, спамом, нав’язливою рекламою. Чи можна уникнути цього? Звісно! Для цього потрібно встановити спеціальне програмне забезпечення — антидетект-браузер.

Що таке антидетект-браузер і для чого він потрібен?

У кожної людини, яка користується інтернетом, є власний цифровий відбиток (його ще називають фінгерпринт), за допомогою якого сайти ідентифікують особу і відстежують її дії, щоб, наприклад, пропонувати їй релевантну рекламу. Щоб позбутися спаму і захистити свої дані від кіберзлочинців, варто встановити антидетект браузер. Це програмне забезпечення, яке змінює цифровий відбиток користувача — IP-адресу юзера, інформацію про його гаджет, версію браузера, місце розташування тощо. 

Одним із найкращих варіантів такого софту на сьогодні є Octo Browser. До його переваг можна віднести:

  • Повну конфіденційність. Octo Browser дає змогу уникнути збирання особистих даних, яке постійно ведуть Meta та Google, а також цільового маркетингу.
  • Вільний доступ до будь-яких сайтів. За допомогою антидетект-браузера можна відвідувати ресурси, доступ до яких обмежений у тій чи іншій країні. Також можна безпечно анонімно висловлювати свої думки щодо різних ситуацій.
  • Безпеку платіжних даних. Анонімний браузер допомагає захиститись від несанкціонованого доступу до банківських даних користувача під час розрахунків у Мережі.
  • Безпечний обмін корпоративними даними між співробітниками компанії. З Octo Browser користувачі можуть легко передавати конфіденційну інформацію один одному, не хвилюючись, що вона потрапить до рук кіберзлочинців.
  • Відсутність обмежень за геолокацією і типом гаджета. Використання анонімного веббраузера допомагає обходити різноманітні обмеження, встановлені для певних регіонів і пристроїв. 

Крім того, Octo Browser — це знахідка для спеціалістів, які працюють у галузях SMM, арбітража трафіка, e-commerce і керують десятками або навіть тисячами облікових записів. Адже анонімний браузер допомагає уникнути блокування мультиакаунтингу.

Таким чином, Octo Browser — це програмне забезпечення, яке повністю змінює фінгерпринт користувача і дає змогу уникнути блокувань облікових записів, нав’язливої реклами, спаму, викрадення особистих даних.

Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
| Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Купить квартиру Полтава
 Криптовалютні біржі в Україні
Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації