Вхід | Реєстрація

У Горішні Плавнях нетверезий водій наїхав на чотирьох пішоходів

У Горішні Плавнях нетверезий водій наїхав на чотирьох пішоходів

Дорожньо-транспортна пригода сталася 22 жовтня близько 16:00 на перехресті вулиць Героїв Дніпра та Миру в Горішніх Плавнях. У результаті аварії двох 14-річних підлітків – хлопця і дівчину – було доставлено до лікарні.

Про це повідомив Відділ комунікації поліції Полтавщини.

За попередньою інформацією, автомобіль Ford Mondeo під керуванням місцевого водія 1964 року народження здійснив наїзд на чотирьох неповнолітніх, які переходили дорогу на пішохідному переході. Унаслідок наїзду дівчину та хлопця госпіталізували для надання медичної допомоги і визначення тяжкості їх травм. Ще двоє постраждалих підлітків були оглянуті лікарями на місці події, і госпіталізація їм не знадобилася.

Поліція встановила, що водій перебував у стані алкогольного сп'яніння. Обставини аварії наразі з'ясовуються слідчо-оперативною групою.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Купить квартиру Полтава
 Криптовалютні біржі в Україні
Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації