Вхід | Реєстрація

Ідеальна пара: діловий костюм та кросівки

Ідеальна пара: діловий костюм та кросівки

Ще недавно таке поєднання було ознакою поганого смаку та грубим порушенням дрес-коду. Однак мода стає демократичнішою, тому кросівки тепер можна носити навіть з сукнями. Зважаючи на це, дизайнери знайшли точки дотику, щоб гармонійно поєднати брендове чоловіче взуття в спортивному стилі та одяг в діловому.

Звідки з’явився цей тренд

Вважають, що початком руху до неформальності ділових образів, стали «вільні п’ятниці», коли офісним співробітникам дозволяли носити джинси, але разом з піджаком. Звісно з ними краще виглядали кеди та кросівки, ніж класичні туфлі. Зі становленням стилю smart casual змінювались традиції й ось вже спортивне взуття почали поєднувати з класичними штанами.

Останньою краплею стала колекція Карла Лагерфельда, в якій він представив наречену в весільній сукні та білих кросівках. Після цього зручне та стильне взуття почали поєднувати з чим завгодно.

З якими кросівками можна носити костюм

Але деякі обмеження все ж збереглися. Тому діловий одяг все ж пасує не до кожної моделі. Доречно виглядають з костюмом:

  • білі кросівки;
  • класичні моделі зі шкіри та замші;
  • вироби на плоскій підошві середньої товщини;
  • високі кросівки та кеди.

Категорично не підходять моделі, призначені для різних видів спорту за виключенням баскетболу. Також недоречно виглядають футуристичні кросівки або перевантажені великою кількістю деталей.

Правила поєднання кросівок та костюму

Насамперед головним в цій парі завжди залишається костюм. Саме до нього слід підбирати кросівки, а не навпаки. Бажано, щоб їх забарвлення поєднувалось з кольором аксесуарів.

Оптимальна конструкція костюма — завужені штани та приталений піджак. Мішкуватих речей варто уникати. Бажано, щоб штани були вкорочені настільки, щоб повністю відкривали взуття.

За кольором одяг має бути стриманим — чорним, сірим, бежевим чи синім. Кросівки теж мають бути без яскравих елементів та перевантаження відтінками. Шкарпетки мають за кольором відповідати кросівкам, навіть зливатися з ними.

Аксесуари варто підібрати неформальні, в спортивному стилі. Ну і звісно, ніякої краватки або запонок. Дорогоцінні метали бажано замінити металевою біжутерією. Звісно, кросівки повинні бути в ідеальному стані — без подряпин, заломів, чисті. Тоді вони будуть виглядати привабливими та стильними. Варто обирати вироби відомих брендів, які зроблять образ модним, дорогим та статусним. 

Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
| Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Купить квартиру Полтава
 Криптовалютні біржі в Україні
Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації