Вхід | Реєстрація

У листопаді очікується аномальне тепло

У листопаді очікується аномальне тепло

Початок листопада в Україні буде аномально теплим. 1 листопада на більшій території України очікується до +22 градусів. Про це свідчать довгострокові прогнози метеоресурсів.

Хвиля теплого повітря почне заходити до території України в кінці жовтня — 31 жовтня на півдні та південному сході очікується підвищення температури до +22 градусів, у Криму — літні +26. Опадів не прогнозується.

Теплий атмосферний фронт накриє більшу частину України, окрім західних областей. У четвер, 31 жовтня, очікується до +22 в Миколаєві, до +20 — в Одесі, Кривому Розі, на кілька градусів нижче буде в Дніпрі, Кропивницькому та Полтаві.

1 листопада  теплі атмосферні маси поширяться майже на всю територію України, окрім крайнього заходу — Волині, Львівщини, Прикарпаття та Буковини. Водночас на півдні очікується аномально тепла погода — на Миколаївщині до +22, на Одещині  +20, у центральних областях — до +18.

Прохолодніше буде в Києві та в східному і північному регіоні — до +16 градусів, без опадів.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
| Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Купить квартиру Полтава
 Криптовалютні біржі в Україні
Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації