Вхід | Реєстрація

Полтавщина приєдналася до пілотного проекту з цифровізації житлово-комунальних послуг

Полтавщина приєдналася до пілотного проекту з цифровізації житлово-комунальних послуг

Полтавська область приєднується до пілотного проєкту Єдиної платформи житлово-комунальних послуг разом із шістьма іншими регіонами. Це експериментальний урядовий проєкт, мета якого – повна цифровізація сфери ЖКГ.

Про це повідомив начальник Полтавської ОВА Філіп Пронін.

«Разом із командою ОВА, громадами та представниками підприємств теплокомуненерго долучилися до тематичної наради під головуванням Віцепрем’єр-міністра із відновлення України, міністра розвитку громад та територій Олексія Кулеби, – розповів Філіп Пронін. – Запровадження такої платформи – це кращий контроль за якістю послуг, автоматизація збору інформації щодо їх надання й отримання, поліпшення обліку споживачів, прозорість і підзвітність процесів. І що дуже важливо – доступні, зручні сервіси для людей та зворотній зв’язок».

Користувачі зможуть через електронний кабінет отримати всю необхідну інформацію про постачальників послуг, тарифи, а також дізнатися результати розгляду своїх звернень.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
| Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Купить квартиру Полтава
 Криптовалютні біржі в Україні
Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації