Вхід | Реєстрація

Понад 245 млн грн – сума надходжень акцизного податку до Зведеного бюджету

Понад 245 млн грн – сума надходжень акцизного податку до Зведеного бюджету

Впродовж січня – вересня 2024 року платники податків Полтавщини спрямували до бюджетів усіх рівнів 245,7 млн грн акцизного податку. В тому числі, до державного бюджету сплачено 24,7 млн грн акцизного податку. Це становить 121,8 відс. показника доходів, доведеного Міністерством фінансів України (додатково надійшло 4,4 млн гривень).

Такі дані надало Головне управління ДПС у Полтавській області.

До місцевих бюджетів області з роздрібного продажу алкогольних напоїв надійшло 221,0 млн грн акцизного податку, що на 36,9 млн грн перевищує показники відповідного періоду минулого року. Про це повідомила у коментарі місцевим медіа очільниця Головного управління ДПС у Полтавській області Алла Рябкова.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
| Полтавщина | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Купить квартиру Полтава
 Криптовалютні біржі в Україні
Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації