Вхід | Реєстрація

На Полтавщині 845 мільйонерів задекларували свої доходи

На Полтавщині 845 мільйонерів задекларували свої доходи

У Головному управлівлінні ДПС у Полтавській області повідомляють, що доходи, які перевищують 1 мільйон гривень задекларували 845 мешканців Полтавщини.

За повідомленням очільниці Головного управління ДПС у Полтавській області Алли Рябкової, загальна сума задекларованих доходів становить 4 млрд 437,5 млн гривень.

Сума податку на доходи фізичних осіб, що підлягає сплаті до бюджету складає 44,7 млн гривень. Задекларована сума військового збору, що підлягає сплаті до бюджету становить 5,7 млн гривень.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
| Полтавщина | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Купить квартиру Полтава
Читайте також
 Криптовалютні біржі в Україні
Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації