Вхід | Реєстрація

Під час «круглого столу» в рамках платформи «Діалог влади та бізнесу» говорили про Національну стратегію доходів

Під час «круглого столу» в рамках платформи «Діалог влади та бізнесу» говорили про Національну стратегію доходів

Ефективна взаємодія між бізнес-середовищем та владою на всіх рівнях – важливий європейський вектор розвитку нашої держави, саме тому Президентом України Володимиром Зеленським було ініційоване впровадження платформи «Діалог влади та бізнесу».

У рамках роботи регіональної платформи в Головному управлінні ДПС у Полтавській області в онлайн форматі відбувся «круглий стіл» за участі заступника начальника Полтавської ОВА Максима Калініна, виконуючої обов’язки директора Департаменту економічного розвитку, торгівлі та залучення інвестицій Олени Онупко, начальника Полтавської митниці Володимира Касьяна, першого заступника начальника Полтавської митниці Наталі Скабук, а також голів ОТГ Полтавщини та більш, ніж 70 представників бізнес-спільноти.

Очільниця податкової служби області Алла Рябкова акцентувала увагу присутніх, що в грудні 2023 року Уряд затвердив Національну стратегію доходів до 2030 року для реформування податкової політики, пріоритетні заходи якої спрямовані на модернізацію податкового адміністрування  та створення умов для прозорої податкової політики, що сприятиме підвищенню ефективності управління державними доходами та добровільної сплати податків і зборів.

Також обговорили ключові аспекти реалізації експериментального проєкту щодо функціонування системи управління податковими ризиками (комплаєнс-ризиками) в Державній податковій службі України.

Фахівці Головного управління ДПС у Полтавській області окремо зупинились на особливостях здійснення та оподаткування ПДВ операцій з експорту окремих видів товарів в рамках запровадження режиму експортного забезпечення.

Начальник Полтавської митниці Володимир Касьян під час доповіді визначив ключові аспекти реформування митної політики відповідно до Національної стратегії доходів до 2030 року.

Заступник начальника Полтавської ОВА Максим Калінін наголосив, що відкритий діалог – запорука ефективної співпраці та результату!

Все буде Україна! Разом до Перемоги!


Автор: Головне управління ДПС у Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
| Полтавщина | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Купить квартиру Полтава
 Криптовалютні біржі в Україні
Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації