Вхід | Реєстрація

Долучіться до акції «Донор крові – Save my life»

Долучіться до акції «Донор крові – Save my life»
19 жовтня стартує щорічне святкування Тижня факультету Технології виробництва і переобки продукції тваринництва Полтавської державної аграрної академії. Актив факультету вже підготував для студентів безліч цікавих заходів, серед яких виставки, спортивні змагання, концерти, відкриття газети та ще кілька цікавих сюрпризів.
Серед них помітно вирізняється благодійна акція «Донор крові – Save my life». В її рамках буде проведена централізована групова плоїздка на пункт здачі донорської крові. Проходитиме вона 21 жовтня. Долучитися можуть всі бажаючі студенти та викладачі. Ноебхіден попередній запис.

З а довідками звертатися за тедефоном:
+38 097 824 92 22 або +38 095 941 90 22 – Марина.
Не залишайтеся байдужими!
Студентський актив факультету ТВППТ.

Автор: http://news.studclub.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 жовтня 2009, 14:06 | Полтава | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації