Вхід | Реєстрація

Полтава поступово виходить із економічної кризи

Так ситуацію охарактеризував начальник управління економічних питань Володимир Волік, представивши представникам ЗМІ «Програму економічного і соціального розвитку Полтави на 2010 рік». Промисловість Полтавщини вижила у непростих умовах, які склалися в Україні та світі останніми роками, і це дає можливості розширити та удосконалити не одну галузь соціальної сфери, – йшлося на прес-конференції.
«Минулого року більшість із запланованого «Програмою соціального і економічного розвитку міста» було успішно виконано завдяки спільним зусиллям міської влади, підприємств, організацій та установ міста», – розповідає начальник міського управління економічних питань Володимир Волік. Цьогоріч програма формувалась на основі минулорічної, а також на економічних розрахунках суб'єктів господарювання міста.
Володимир Волік, начальник управління економічних питань:
- Програма складається із 6 основних розділів: цілі та пріорітети соціально-економічного розвитку на 2010 рік, завдання і заходи щодо різних сфер і галузей, досягнення макроекономіки, стабілізація розвитку гуманітарної сфери ісоціальної політики, основні демографічні показники, перелік інвестиційних проектів, які заплановано впроважджувати в місті поточного року.
Володимир Волік висловив сподівання, що 2010 рік за багатьма показниками має стати ще успішнішим, ніж попередній, адже Полтавщина потроху вибирається із економічної кризи. А значить, продовжує посадовець, очікується стабілізація економічних процесів і промисловість, що вижила у непростих умовах, запрацює належним чином. До того ж повинні зрости іноземні інвестиції у будівельну галузь. Також, - говорилося на прес-конференції, - можна очікувати підвищення середньої заробітної плати із 1905 гривень до 2095 гривень.

Автор: Олена Ляшенко, www.misto-tv.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 квітня 2010, 12:05 | Полтава | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації