Вхід | Реєстрація

Податковий калейдоскоп Гребінки

Звітність
Враховуючи святкові дні травня місяця, які припадають на 1,2,3,8,9 та 10 травня Гребінківське відділення звертається до платників податків про завчасну подачу податкової звітності. Особлива увага приділяється до подачі податкової звітності по податку на прибуток; розрахунку збору за забруднення навколишнього природного середовища; декларації про доходи від зайняття підприємницькою діяльністю; звіт про використання коштів неприбутковими установами й організаціями; розрахунок збору за спеціальне водокористування; розрахунок збору за геологорозвідувальні роботи; розрахунку комунального податку; звіти 1-ПП; 1-ДФ.
Граничний термін приймання звітів - 11 травня поточного року.

„Гаряча лінія”
29 квітня, 6 та 13 травня Гребінківське відділення проводить сеанси телефонного зв’язку „гаряча лінія”. До обговорення громадянам пропонується надати свої пропозиції по проблемним питанням виплати заробітної плати в „конвертах” та ліквідація мінімізації податкового навантаження платниками податку на додану вартість. Сеанси телефонного зв’язку будуть проведені за тел. 9-14-36 та 9-22-61 з 10 до 13 годин.

Про видання серії збірників
Державна податкова адміністрація у Полтавській області повідомляє, що в даний час триває робота з підготовки та видання серії збірників нормативних актів з питань оподаткування „Бібліотека платника податків” (офіційні матеріали, нормативно-правові акти, коментарі та роз’яснення), започаткована Міністром фінансів України Ф.О. Ярошенком.
Протягом 2010 року планується випуск 12 збірників, що сприятиме підвищенню рівня поінформованості платників податків про порядок адміністрування податків, зборів (обов’язкових платежів).
Зокрема, найближчим часом світ побачать такі як „Плата за землю”, „Державне мито” та „Оскарження платниками податків рішень органів ДПС в адміністративному порядку (Податкові апеляції). Юридичне супроводження органів ДПС”.
З питань придбання вказаних збірників звертатись в каб. № 302 Гребінківського відділення або за тел. 9-14-36.

Автор: Сергій Бузало – старший державний податковий інспектор, www.grebinka.org.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
27 квітня 2010, 10:39 | Гребінка | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації