Вхід | Реєстрація

«Принцесою України - 2010» стала Олександра Медведська

У Полтаві пройшов Національний конкурс краси і талантів «Принц і Принцеса України 2010». Близько 40 учасників з усієї України показували свої творчі вміння та красу на сцені Палацу дозвілля «Листопад». У конкурсі взяли участь хлопчики і дівчатка яких поділили на 4 вікові категорії: міні (від 4 до 7 років), молодша (8 – 9 років), середня (10- 13 років), старша (13 -17 років).
Серед конкурсних номерів були виходи у національних костюмах, покази дитячих колекцій відомих марок, творчі номери та вихід у вечірньому вбранні.
Оцінювали конкурсантів доросле та дитяче жирі. Вони й визначали переможців в різних номінаціях та категоріях. Так, за підсумками конкурсу, володаркою Гран-прі та абсолютною переможницею стала Олександра Медведська. У подарунок вона отримала сертифікат на двотижневий відпочинок у дитячому оздоровчому комплексі «Перлина».
Крім цього «Принцами України 2010» стали: старша група - Андрій Моторний, середня - Кирил Шелепун, молодша - Ігор Дюмін.
«Принцесами України 2010»: старша група - Марта Потєхіна, середня - Анастасія Пихуля, молодша - Анастасія Селезньова та найменша група - Анастасія Макаренко.
Організовує і проводить конкурс, який уже став традиційним, Модельне агентство «Марго».

Автор: poltavanews.com.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 квітня 2010, 15:06 | Полтава | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації