Вхід | Реєстрація

Молодіжні склади. 10 тур. "Ворскла" - "Металург" Д - 1:1

Ворскла - Металург Д - 1:1
Субочев 44 - Михальов 58
Чуваєв, Тарганчук, Песков (Бойко, 46), Ільчишин, Вовкодав, Момот, Козлов (Карпов, 85), Субочев (Вечурко, 52), Бацула, Кунєв, Цибулько (Проценко, 62).
Запасні: Онопко, Музика, Вечурко.
Металург Д: Непогодов, Білоус, Барановський, Аракелян (Атаєв 46), Олійник (Костюк 85), Фоменко, Муштоватий (Ателькін 46), Савін, Іванко (Волошинський 87), Михальов (Нестеренко 83), Міщенко (Соломка 71).
Запасні: Одольський, Нестеренко.

Матч розпочався у млявому темпі, "бий-біжи" з обох сторін, паси в нікуди та намагання вирішити все індивідуально довго не приносило результатів. Лише на 12-й хвилині матчу гості створили перший небезпечний момент. Помилився захист "Ворскли", який загрався перед власним майданчиком втратили м'яч та повинні були фолити. Штрафний метрів з 20-ти виконав Савін, та Чуваєв зумів перевести м'яч на кутовий. Після кутового в штрафній твориться безлад, але ніхто з металуржан не зумів проштовхнути м'яча у сітку. "Ворскла" відповіла на 19-й хвилині, коли Субочева знесли перед штрафним, та удар зі штрафного влучив у стінку.
Середина першого тайму проходила у боротьбі, що супроводжував дрібний дощ. На 31-й хвилині все той же Савін знову зі штрафного потурбував кіпера, і знову Чуваєв виявився на висоті. Полтавці почали притискатися до власного штрафного і на 33-й хвилині мало не отримали м'яча у власні ворота - хтось з донеччан метрів з 40 пробив поруч зі стійкою.
Це не сподобалося господарям поля і вони перейшли до активних дій. Спочатку Вовкодав сильно бє зі штрафного, а на 44-й хвилині Субочев першим встиг на відскок та влучив у лівий від кіпера кут воріт - 1:0. "Металург" мав нагоду одразу зрівняти рахунок, але непоганий удар головою Михальова не влучив у ціль.
Другий тайм почався з намаганнь ворсклян збільшити перевагу. Вовкодав зі штрафного б'є під поперечку, але Непогода рятує команду. На 56-й хвилині цирковий етюд а-ля Бєлік хотів показати Кунєв, але не влучив по мячу.
Не забиваєш ти.... в котрий раз це правило спрацьовуло. У відповідь гості проовели показову атаку лівим флангом, яка закінчилася голом Іллі Михальов - 1:1.
65-а хвилина, Вовкодав віддав пас з флангу на хід Кунєву - офсайд.
69-а хвилина, два рази пас для виходу віч-на-віч Козлову, але той не біжить не надто швидко.
Цікавий інцидент трапився на 81-й хвилині, коли в центральному колі впали гравці обох команд та почали махати ногами як ножицями, намагючися вибити мяч партнерам.
89-а хвилина Кунєв пробивав з права, але прямо у руки кіперу. Останній шанс мав Роман на 93-й хвилині, коли в падінні намагався замкнути простріл, але знову влучив у руки кіперу.

Автор: АлиМон, www.fcvorskla.com.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
19 жовтня 2009, 12:03 | Полтава | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації