Вхід | Реєстрація

Людина та суспільство: проблеми і перспективи

«Людина, суспільство, економіка: актуальні проблеми та перспективи взаємодії» – тема сьомої Всеукраїнської науково-практичної конференції у Полтавському інституті економіки і права. Для учасників провели майстер-класи,  круглі столи, різноманітні виставки, презентації новітніх розробок.
Цього року у конференції взяли участь не тільки представники українських вишів, серед яких – Київський національний авіаційний університет, Державний інститут декоративно-прикладного мистецтва і дизайну та інші, а й закордонні гості, зокрема, з Білорусі. Спектр тем, що порушили, –  від глобальних, на кшталт «Наукового підґрунтя демократичної взаємодії держави та інститутів громадянського суспільства» до місцевих – «Проблеми розвитку туризму в Полтавській області у період кризи». Їх поділено на 9 секцій – соціально-гуманітарну, права, кілька, власне економічних, лінгвістичну, фізичної культури, журналістики, а також дизайну, архітектури й образотворчого мистецтва.
Крім того проводяться стендові та інші виставки. Окремої уваги серед них заслуговує рідкісна колекція робіт сницарів, себто майстрів художнього різьблення по дереву й карбування по металу. Це ікони для найбідніших, де немає і крихти золота. На відміну від офіційних іконостасів вони практично не вивчені, хоча мають певну художню, мистецьку цінність.

Автор: www.ltava.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
28 квітня 2010, 18:13 | Полтава |
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації