Вхід | Реєстрація

Юні рятувальники Полтавщини долають успішно спортивні перешкоди

Юні рятувальники Полтавщини долають успішно спортивні перешкоди
З 28-го по 29-те квітня в місті Полтава, в спортивному комплексі Головного управління МНС у Полтавській області, проводиться Чемпіонат області серед юнаків з пожежно-прикладного спорту, в яких приймають участь 27 юнацьких команд. Змагання складається з двох етапів. Це, подолання 100-метрової смуги перешкод та сходження штурмовою драбиною до навчальної башти.
На офіційному відкритті обласного Чемпіонату, начальник Головного управління МНС у Полтавській області Андріан Орліковський привітав спортсменів та побажав їм нових спортивних досягнень.img_3469_1
Пожежно-прикладний спорт являється невід’ємною, навіть, основною складовою професійної підготовки пожежних. Цей вид прикладного спорту сприяє удосконаленню практичних навичок по гасінню пожеж, ліквідації аварій та стихійних лих. Нині, основою основ фізичного виховання пожежників-рятувальників є пожежно-прикладний спорт, який став надійним помічником працівників пожежно-рятувальної служби, а тому в МНС і його навчальних закладах спорту приділяють високу увагу.
Взагалі, всі юнаки, які прибули на змагання з різних куточків області, з захопленням img_3496_1займаються цим видом спорту та показують дуже гарні результати. Більшість із них в майбутньому збираються поступати до навчальних закладів МНС України та по закінченню поповнити лави пожежно-рятувальної служби.
По результатам змагань переможцями у першій групі стали спортсмени, які представляли Київський район м. Полтави. Друге місце посіла команда з Полтавського району, третє - з Крюківського району м. Кременчука. Юні спортсмени, які показали найкращі результати в особистих заліках отримали нагороди та цінні подарунки, а також право представляти Полтавщину у складі збірної області на Чемпіонаті України з пожежно-прикладного спорту.

Автор: www.mnspolt.gov.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
28 квітня 2010, 18:15 | Полтава |
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації