Вхід | Реєстрація

На стоянці в Кременчуці згоріло 2 авто

На стоянці в Кременчуці згоріло 2 авто
Вчора в Кременчуці на стоянці «Спрінтер» в автомобілі «Тойота-Прадо» 2007 року випуску, який належить громадянину Н., 1975 р.н., виникла пожежа. Вогнем знищено автомобіль, а також поряд стоячий автомобіль «Форд-Сієра», 1987 року випуску, який належить громадянину В., дані власника встановлюються, за дорученням автомобіль був у користуванні громадянина І., 1972 р.н., та пошкоджено праву сторону кузова поряд стоячого автомобіля «ВАЗ-21099», та власник з`ясовуються. Збитки та причина пожежі – з`ясовуються. Врятовано 3 автомобіля на загальну суму 200 000 грн. В гасінні приймало участь 2 відділення СДПЧ-12.
На іншій кременчуцькій тимчасовій стоянці в автомобілі «Санг-Йонг-Рекстон», 2007 року випуску, який належить громадянину Є., 1965 р.н., також виникла пожежа. Вогнем знищено моторний відсік, два передніх колеса, передній бампер, лобове скло, остеклення бокове переднє водійське та пасажирське, решітка радіатора, передні фари, два дзеркала заднього виду, панель приладів та лакофарбове покриття кузова - 60%. Пошкоджено облицювання салону. Збитки та причина пожежі – з`ясовуються. В гасінні приймало участь 1 відділення ПДПЧ-14.
До Оржицького РВ ГУ МНС надійшло повідомлення від громадянина П., 1955 р.н., про те, що в його житловому будинку (с. Нове Оржицького району) виникла пожежа. Вогнем знищено телевізор «SHIVAKI» CTV-2110-US, 2008 року випуску. Збиток – 1 500 грн. Причина пожежі – коротке замкнення трансформаторної катушки телевізора. Пожежні підрозділи не викликались.
В Кременчуці по проспекту 50 років Жовтня водій автомобіля «Міцубісі-Аутлендер» громадянин Б., 1988 р.н., скоїв зіткнення з автомобілем «ВАЗ-2107», під керуванням громадянина Т., 1968 р.н. Внаслідок ДТП пасажир автомобіля «ВАЗ-2107» громадянка С., 1990 р.н., отримала розтягнення м’язів шиї і доставлена в 3-ю міську лікарню м. Кременчука.
А по вул. Красіна водій автомобіля «ЗАЗ-ТТФ69» громадянин О., 1968 р.н., скоїв наїзд на пішоходів громадянку С., 1984 р.н., та громадянина К., 1987 р.н. Внаслідок ДТП громадянин К. отримав забій правої руки та гомілки,громадянка С. отримала закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, перелом стегна і доставлені в 3-ю міську лікарню м. Кременчука.
В смт. Котельва по вул. Радянській водій автомобіля «УАЗ-469» громадянин Л., 1972 р.н., скоїв наїзд на велосипедиста громадянку М., 1989 р.н., після чого скоїв зіткнення з автомобілем «УАЗ-31519», під керуванням громадянина Г., 1958 р.н. Внаслідок ДТП громадянка М. отримала струс головного мозку, забій м’яких тканин тіла та водій автомобіля «УАЗ-469» громадянин Л. отримав струс головного мозку і доставлені в Котелевську ЦРЛ.

Автор: ГУ МНС області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 жовтня 2009, 10:00 | Кременчук | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації