Вхід | Реєстрація

У Полтаві пройшов перший байкер-зліт

1 травня у Полтаві відбувся байкер-зліт. Як кажуть самі організатори – це перший повноцінний зліт у Полтаві. Проводився він у таборі «Сонячний» (с. Михайлівка). Охочі побувати на такому заході приїжджали не тільки з Полтави, але й з Дніпропетровська, Харкова та інших міст. Загалом, зібралося близько 200 чоловік.
У транспорті переважали спортивні мотоцикли. Було також кілька десятків звичайних байків, так званих «чопперів», кілька переробок «Уралу», навіть мопеди та скутери.
Байкери розпочали свій рух від ТРЦ «Київ» спочатку у напрямку святих місць. Зокрема, проїхалися до Успенського собору, постояли там деякий час, а потім вирушили до Спаської церкви, де батюшка посвятив мотоцикли разом з їхніми власниками.
До організації заходу претензій практично ні в кого не було, все відбувалося досить злагоджено. Проте деяких байкерів не влаштували ціни, адже спочатку вхід планувався 50 гривень, але потім організатори повідомили, що оренду за табір підвищили, тому довелося й підвищити плату за вхід: для мопедів і скутерів - 40 грн., а для мотоциклів - 80 грн. Це влаштувало не всіх мото-любителів, тому кілька десятків байкерів просто проїхалися до табору, поспілкувалися з друзями і повернулися додому, не побувавши всередині. Єдині, для кого вхід був безкоштовний, це дівчата.
Байкерів попередили заздалегідь, щоб вони брали з собою намети. Хоча у таборі були також і будиночки, за які охочі платили 50 грн. за ніч.
Після розташування у таборі почалися розваги. Як і заведено на таких зльотах, байкери пили пиво, спілкувалися з друзями, співали та слухали рок біля багаття.
Початок традиції байкерських зльотів у Полтаві тепер вже закладено. Подібні заходи планують проводити і надалі.

Автор: poltavanews.com.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
3 травня 2010, 09:56 | Полтава |
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації