Вхід | Реєстрація

Призначено голову Гадяцької РДА

Він повернувся на цю посаду через п’ять років. Бажання працювати на громаду його не полишало ніколи і ніде.
Цю подію чекали всі, незалежно від посад і статків. Її обговорювали в кабінетах, в магазинних чергах, на автобусних зупинках, під час родинних свят. Всім було цікаво – хто і коли?
Представлення нового голови районної державної адміністрації відбувається не кожного дня, отож на цю подію прийшли ті, кому належить по роботі, хто добровільно – поздоровити і довести свою прихильність, а хто просто з цікавості.
І хоча початок процедури трохи затримався, та присутні у залі не нудьгували. Їм було про що поговорити, адже не щодня можна побачити всіх керівників служб, відомств і підприємств у одному місці. Запрошених і справді було багато, тому працівникам апарату РДА довелося споглядати церемонію входження на високу посаду свого майбутнього керівника з коридору.
Розпорядження Президента України про призначення Володимира Миколайовича Беседи головою Гадяцької районної державної адміністрації Полтавської області зачитав керівник апарату ОДА Валерій Пархоменко. Він же першим поздоровив новопризначеного голову і пообіцяв моральну і матеріальну підтримку Гадяцькому району. Про те, що Володимир Миколайович перебував у доброму настрої, підтвердила його відповідь обласному гостю. «З моральною підтримкою у нас все нормально, - зауважив він. – Допоможіть матеріально». Цю відповідь зал підтримав аплодисментами. Далі були поздоровлення від однопартійців, керівників установ, профкому освіти та науки, міського голови та голови Гадяцької районної ради. І якщо у своєму побажанні Тетяна Савченко висловила свою підтримку у вигляді простягнених рук, то Анатолій Цимбал пообіцяв, у разі потреби, підставити обидва плеча.
Володимир Беседа, у свою чергу, подякував за побажання і закликав всіх працювати чітко, професійно і наполегливо на користь громади району.
Про те, з ким працюватиме новопризначений голова РДА, які завдання вважає за потрібне вирішувати у першу чергу і чи звільнятиме через різні політичні погляди службовців, а також інші цікаві подробиці першої прес-конференції Володимира Беседи читайте у наступному номері.

Автор: Альона Глік, www.bazarmedia.info


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
3 травня 2010, 13:17 | Гадяч | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації