Вхід | Реєстрація

ВАТ «Полтавагаз» в першому кварталі збільшило збитки ушестеро

Українські облгази зафіксували у першому кварталі величезні збитки через борги споживачів за спожитий газ. Зокрема, чистий збиток підприємства "Івано-Франківськгаз" у січні-березні склав 5,4 мільйони гривень, що на один мільйон гривень менше, ніж на цей час торік.Січень-березень обласнагазопостачальна компанія «Полтавагаз» закінчила зі збитками 6,418 млн. гривень.
При цьому ВАТ «Полтавагаз» скоротив чистий дохід на 3,34%, або на 8,23 млн. гривень порівняно з аналогічним періодом 2009 року до 238,49 млн. гривень. Увесь 2009 рік компанія закінчила зі збитками 59,18 млн. гривень, збільшивши чистий дохід на 45%, або на 183,004 млн. гривень порівняно з 2008 роком до 589,509 млн. гривень.
Зараз 51% «Полтавагазу» належить Національній акціонерній компанії «Нафтогаз України», по 14,48% - членам спостережної ради «Полтавагазу» Олегу Гурі і Володимиру Євсюкову, ще 11,52% - Володимиру Роянову.

Автор: poltavanews.com.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
9 травня 2010, 18:38 | Полтавщина | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації