Вхід | Реєстрація

Результати перевірок правильності виплат заробітної плати

Протягом 4 міс. 2010 року питання правильності виплати заробітної плати та виплати соціальних допомог перевірено в 18 об’єктах контролю. Виявлено фінансових порушень при здійсненні видатків на заробітну плату на суму майже 520,8 тис. грн., а саме:
- Недоотримано фізичними особами коштів в 18 об’єктах контролю на загальну суму майже 348,9 тис. грн..
- Незаконні видатки виявлено на 14 об’єктах контролю на суму майже 172,0тис. грн. (з оплати праці).
Усунуто фінансових порушень за розрахунками з фізичними особами на суму майже 409,0 тис. грн., в тому числі:
- повернуто фізичним особам коштів в сумі більше 243,8 тис.грн., із них з оплати праці на суму більше 173,0 тис. грн., з виплати компенсацій, пільг  – 2,6 тис. грн., стипендій – більше 67,9 тис. грн.;
- повернуто незаконо виплачені кошти в сумі  більше 165,0 тис.грн., із них незаконно витрачені на оплату праці на суму  153,75 тис. грн., виплату соціальних допомог на суму  11,28 тис.грн.
Протягом січня-квітня 2010 року надійшло 4 звернень громадян.
У відділі діють „телефони довіри” по яких  бажаючи можуть повідомити про факти фінансових порушень на підконтрольних органам ДКРС об”єктах контролю та про інши питанняя, які відносяться до компетенції органів ДКРС (74-23-34 – начальник відділу, 74-20-59 – заступник начальника відділу).

Автор: І.В. Магеря, провідний контролер-ревізор


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
6 травня 2010, 14:19 | Кременчук | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації