Вхід | Реєстрація

Ірена Карпа: «Майстра я й досі шукаю…»

Так відповіла в чаті ІА «Новини Полтавщини» письменниця, лідерка музичного гурту «QARPA» Ірена Карпа, відповідаючи на питання, що вона нагадує Маргариту, яка знайшла свого майстра. «Маргарита — не зовсім мій герой»,  — зазначила Ірена.
— Ви плануєте мати дітей?
— Планую, мінімум трьох. Скільки з них буде своїх, а скільки всиновлених — зараз сказати не можу.
— Ваше ставлення до сучаснaих авторів? Кого з них Ви читаєте? Ваші романи — наскільки вони пов'язані з особистим життям? Чи можна їх вважати автобіографічними? Чи плануєте Ви писати книги для дітей й ще скажіть, будь-ласка, про що йтиметься у Вашій наступній книзі?
— Сучасні автори, як і несучасні, всі — різні. Таке ж і моє ставлення до них. В моїх романах вистачає автобіографічних моментів. Для дітей писати хотілося б страшенно, але я розумію, яка це відповідальність, і скільки таланту і щирості це вимагає. Спершу заведу свою дитину й експериментуватиму на ній. Мій ідеал дитячого письменника — неперевершений гуру Всеволод Нестайко.
— Як ви ставитеся до сексу: це потреба душі чи хобі?
— Секс — це потреба людської природи. Взагалі-то, ми так розмножуємося. Робити секс самоціллю — прерогатива підлітків, у них гормон гуляє сильніше за старших людей. Деякі секс переводять у хобі і несуть його, як віночок зі стрічками на голові, усе життя. Деколи це симпатично, а деколи кумедно.
— Чи плануєте завести свій блог?
— Я з повагою ставлюся до людей, що роблять собі блоги. Але я свої опінії вивалюю в статтях і книжках. Не безкоштовно. Щодо демонстрації особистого життя, то потреби ділитися із Всесвітом інформацією про те, як я покакала і чи мені сьогодні сумно, я не бачу.
— Чи Ви плануєте піти в політику? Чи цікавить вона Вас?
— В українській мові слово «політик», «високопосадовець» чи «депутат», вживане простими людьми, звучить як лайка. І ці «державні мужі і женщини», справді, на більше не заслуговують. Бути поруч з ними, спілкуватися, працювати я вважаю для себе принизливим.
— Ви почали зніматися оголеною, зокрема, у журналах «Playboy», «Penthouse», «FHM» заради грошей, чи Вам просто до вподоби скандальність і негарна популярність?
— Я не почала зніматися в «Плейбої», я знімаюся багато років. Мені лестить те, що я з'являюсь у тих же журналах, що і Софі Лорен у свої 70. Дай Боже і мені такої ж негарної популярності, як у неї.

Автор: www.poltavanews.com.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 травня 2010, 11:15 | Полтава | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації