Вхід | Реєстрація

Утопилася шестирічна дитина

Випадок необережного поводження на воді, який закінчився смертю шестирічної дитини, стався у с. Григорівка (Гребінківський район). Тіло зі ставка дістали місцеві жителі . Дитина 2004 р. н. Як повідомляють у ГУ МНС в Полтавській області, труп направили у морг Гребінківської центральної районної лікарні для встановлення причини смерті.
Загалом, за минулу добу на території області зареєстровано 7 надзвичайних подій. З них: 1 пожежа (1 людина загинула), 4 дорожньо-транспортні пригоди (5 травмовано), 1 випадок необережного поводження на воді (1 людина хагинула) та 1 випадок виявлення боєприпасу часів Великої Вітчизняної війни.
Пожежа сталася у Новосанжарському районі с. Давидівка у житловому будинку громадянина Д., 1949 р.н., пенсіонера. Вогнем знищено житловий будинок розміром 12х6 м. Збиток - 4 000 грн. Врятовано господарчий сарай на суму 1 000 грн. На місці пожежі виявлено труп громадянина Д., який направлено в морг Новосанжарської центральної районної лікарні для встановлення причини смерті. Причина пожежі встановлюється. У гасінні брало участь 1 відділення ПДПЧ-22.
Випадок виявлення боєприпасу часів Великої Вітчизняної війни: Гадяцький район с. Березова Лука, до Гадяцького РВ ГУ МНС України в Полтавській області надійшло повідомлення про те, що на окраїні села виявлено 1 ручну гранату Ф - 1 часів Великої Вітчизняної війни. Місце виявлення боєприпасу охороняється працівниками Гадяцького РВ ГУ МВС України в Полтавській області. Вилучення та знищення боєприпасу планується 11.05.2010 року піротехнічною групою АРЗ СП ГУ МНС України в Полтавській області.

Автор: poltavanews.com.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
12 травня 2010, 10:00 | Гребінка | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації