Вхід | Реєстрація

Земна роса

У Миргородській районній газеті «Червона трибуна» за 1930 рік є таке повідомлення: «… поширено розлив «Мирраду» (так тоді називалася Миргородська джерельна вода). У 1927 році розлито 60 тисяч пляшок…»
Та інформація мимоволі згадується, коли підходиш до сучасної автоматизованої лінії розливу мінеральної води, яка за одну секунду заповнює, закорковує і видає готовими до подачі на ваш стіл 8 пляшок «Миргородської». І школяр може порахувати, що за годину ЗАТ «Миргородський завод мінеральних вод» розливає 24 тисячі популярної не тільки в Україні, а й далеко за її межами, води з миргородською маркою. Ось так зросла продуктивність заводу, який є лідером серед підприємств СНД, що спеціалізуються на виробництві природних бутильованих вод.
Завод має сучасне обладнання, сертифіковане за міжнародними стандартами. Продукція підприємства проходить суворий контроль якості на вході та виході, має не тільки приємний смак, а й привабливий вигляд, користується попитом у споживачів.
Сам був учасником дегустації заводської продукції і чув, як один поважний курортник називав миргородську воду «земною сльозою». Мабуть по аналогії з горілкою «Хлібна сльоза». Та оцінка пересічного споживача води, подумалося, найвища серед багатьох почесних грамот, кубків та інших різного достоїнства символів трудової доблесті колективу підприємства, яке багато років очолює наділений дорогоцінним чуттям нового інженер-електронник Валерій Петрович Сенько (на знімку)...
У непростих умовах кризових явищ у економіці, які не обминули і завод мінеральних вод, він зумів так згуртувати колектив, щоб кожна людина працювала з найбільшою ефективністю.
Були, звісно, і труднощі. Але до честі директора та його помічників завод утримався «на плаву» і є одним із добросовісніших у Миргороді платників податків, допомагає ветеранським, дитячим, спортивним, громадським організаціям.
Минулої п’ятниці, 30 квітня, Валерію Петровичу Сеньку виповнилося 55 років. Про його відданість роботі краще слів промовляє і той факт, що і в день свого народження директор був у відрядженні. Так вимагали інтереси заводу, які він завжди становить вище власних.
Від імені міської ради ювіляра сердечно поздоровив міський голова Олександр Борисович Паутов, колектив заводу, рідні та численні друзі Валерія Петровича, яких у нього багато у місті і по всій Україні.
Із роси і води Вам, Валерію Петровичу!

Автор: Леонард Ніколаєнко, www.mirgorod.osp-ua.info


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
12 травня 2010, 13:00 | Миргород | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації