Вхід | Реєстрація

65-й річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні присвячується …

8 травня на міському стадіоні «Колос» відбулася товариська зустріч футбольних команд ветеранів м.Гадяча та м.Полтава, присвячена 65-й річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні. В напруженій боротьбі перемогу вибороли полтавчани – 3:2. М’ячі в нашій команді забили Юрій Сизьон та Віталій Деркач. Команда ветеранів м.Гадяч виступала в такому складі: Юрій Сизьон, Юрій Киричко, Віталій Житченко, Анатолій Заколодяжний, Анатолій Шиян, Володимир Сіренко, Іван Даниленко (всі м.Гадяч), Іван Кудінов, Дмитро Погрібний, Василь Куниця (всі Б.Лука), Віталій Деркач (Лютенька), Володимир Андрусенко (Рашівка), Григорій Вірченко (Лисівка), Олексій Пономаренко (Краснознаменка), Іван Блоха (Веприк), Петро Блоха (Бобрик).

Автор: С.Юхименко , Провідний фахівець РО ВФСТ «Колос»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
12 травня 2010, 13:45 | Гадяч | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації