Вхід | Реєстрація

Скасувати недоторканість депутатів та встановити їм зарплати держслужбовців

– найчастіше пропонують полтавці у ході обговорення нової редакції Конституції України Віктора Ющенка. До речі, з приводу змін до Основного Закону нещодавно дискутували трудові колективи Шедіївської сільської ради Новосанжарського району, Зіньківської спеціалізованої школи №2 та Зіньківської станції юних техніків. Також полтавці запропонували Президентові запровадити дійсно безоплатну медичну допомогу у державних та комунальних закладах охорони здоров’я, відкриті списки кандидатів у депутати всіх рівнів, розробити правовий механізм відкликання виборцями депутата, який не виконує своїх обов’язків.
Наприклад, якщо народний обранець раз на рік чи півроку не звітує перед виборцями або не відвідує засідання Верховної Ради України.
Багато людей переконані – треба заборонити депутатам займатися підприємницькою діяльністю не де-юре, а де-факто, в тому числі входити до наглядових рад підприємств. А нардепів, що під час виконання своїх повноважень змінюють партійність, необхідно виводити зі складу депутатського корпусу.

Автор: Прес-служба облдержадміністрації


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
25 жовтня 2009, 18:03 | Полтавщина | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації