Вхід | Реєстрація

«Стандарт» втрачає перемогу

«Стандарт» втрачає перемогу
2‑го травня новосанжарський «Стандарт» провів перший домашній поєдинок у рамках другої ліги чемпіонату області. Команда зустрічалася із «Стартом» зі Стасів.
Варто зауважити, що протягом зимової перерви у «Стандарті» сталися значні зміни. По-перше, змінився головний тренер — замість Ярослава Колодійчика командою відтепер керує тандем Віталій Баранович/Володимир Овчаренко. Перший виконує роль тренера на полі, другий — за бровкою. Серйозні зміни торкнулися і складу команди. Найголовніша з них — тепер у складі немає жодного легіонера. Навіть, найменшенького. Ні з Києва, ні з Полтави, ні з Біликів. Цей сезон «Стандарт» планує відіграти виключно своїми силами — тобто, гравцями районних футбольних команд. І перші два тури цьогорічної першості вже довели, що новосанжарським футболістам під силу виступити не гірше за полтавських легіонерів.
На поєдинок зі «Стартом» «Стандарт» вийшов у наступному складі: Євген Довгаль — Михайло Булиш, Олександр Буртняк, Сергій Соломашенко, Андрій Чумак — Станіслав Мокрий, Владислав Олійник, Олександр Кириленко, Андрій Томілін — Євген Козаченко, Віталій Баранович. Із цього складу шестеро гравців захищають кольори руденківської «Зорі», четверо — «Сили ради». Гравці команд, які в районі є запеклими суперниками,  чи не вперше отримали шанс зіграти пліч-о-пліч у футболках одного кольору. І, варто відзначити, виходило це в них досить непогано.
Не встигла закінчитися дев’ята хвилина гри, як господарі вже повели в рахунку. Це Євген Козаченко скористався пасом із глибини поля і невідпорним ударом вразив дальній кут воріт — 1:0. Трибуни захоплено загули і зажадали продовження. І гравці «Стандарту» могли вдруге засмутити голкіпера гостей іще до перерви. Олександр Кириленко рухався із м’ячем у центрі поля, всі суперники очікували від нього передачі вперед — на форвардів, але півзахисник зіграв хитріше. Він прокинув м’яча між лінією захисників, що вишикувалися для створення штучного офсайду, і на швидкості вийшов сам на сам із воротарем. Зблизившись із голкіпером, Олександр пробив йому під опорну ногу, але той устиг скластися і відбити удар. Ех! А більшість глядачі вже просто бачили м’яча у сітці. До речі, присутність у складі команди виключно новосанжарських гравців має привести на стадіон значно більшу кількість вболівальників. Принаймні, на це сподівається нинішнє керівництво команди.
До перерви гості перехопили ініціативу і почали раз за разом перевіряти нашого воротаря Євгена Довгаля. Женя був на місці і м’ячі ловив без проблем. Перерва.
Після її закінчення команди вийшли на поле у дещо інших складах. Варто зауважити, що у другому таймі заміни йшли одна за одною. Якщо один тренер хотів відігратися, то інший змінював гравців, аби утримати рахунок. До пори, до часу «Стандарту» це вдавалося. Мало того, наші футболісти могли не раз збільшити відрив у рахунку. Максим Ященко, що вийшов на заміну в лінію атаки, невчасно впав і не зміг скористатися зручним пасом Кириленка. А перед форвардом були лише воротар та величезні ворота… Ще один «виходець на заміну» Артур Буря після комбінації із Валерієм Карюком вискочив сам на сам із воротарем і з усього розмаху пробив. М’яч пролетів повз дальній кут воріт. «Та там із м’ячом можна було у ворота забігати!» — розсерджено вигукнув один із вболівальників. Але, як би там не було, гра котилася до мінімальної перемоги господарів. Ось тільки гості ні-ні, та й створювали небезпеку біля воріт «Стандарту». Кілька тривожних дзвіночків продзвеніло на останніх хвилинах гри. Але їх, здається, не почули. І коли вже йшов доданий арбітром час (за різними твердженнями — чи то п’ята, чи то сьома додана хвилина), стався гол у ворота Євгена Довгаля. Олександр Кириленко, який провів поєдинок на високому рівні, помилився при передачі біля власного штрафного майданчику. Гравець гостей перехопив м'яч і завдав потужного удару — шкіряна куля влетіла під поперечину воріт «Стандарту» — 1:1. Німа сцена… Новосанжарські футболісти розводять з центру поля і… лунає фінальний свисток. Замість першої перемоги маємо другу нічию. Що ж, треба грати далі.
На противагу старшим колегам, юніори «Стандарту» зуміли порадувати вболівальників і гарною грою, і результатом. Наші хлопці перемогли своїх однолітків з рахунком 4:0. Голи у зустрічі забивали Геннадій Супрун-молодший — 2, Геннадій Пеляк та Олександр Серебрич.

Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
14 травня 2010, 10:45 | Нові Cанжари | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації