Вхід | Реєстрація

Волейбольний турнір у Радянському

10 травня 2010 року в селі Радянське відбувся традиційний турнір з волейболу між командами сусідніх районів Полтавської та Дніпропетровської областей з нагоди 65-річчя Перемоги у Великій Вітчизняній війні. У змаганнях прийняло участь 4 команди, дві команди господарів: «Ветеран» та «Оріль», «Колос» (Кобеляки) та «Прометей» (Дніпродзержинськ), які змагалися між собою за коловою системою. У першій зустрічі цього турніру кобелячани, ведучи по ходу зустрічі в 6–8 очок у кожній партії, поступилися господарям, команді «Оріль» 2:0. У наступному матчі  «Ветерани» перемогли «Прометей» 2:0, а той  поступився  «Колосу» 0:2. У четвертому матчі відбулося «радянське» дербі — зустрілися команди «Оріль» та «Ветеран».  Перемогу в цьому протистоянні святкували молодші волейболісти, рахунок 2:0. Кобелячани перемогли команду «Ветеран» 2:0, а в останньому матчі цього турніру команда «Оріль» у запеклій боротьбі поступилася дніпродзержинцям 1:2. У результаті проведених ігор дві команди набрали однакову кількість очок, але, завдяки кращій різниці по партіях, перше місце зайняла «Оріль» із  Радянського, друге — «Колос» (Кобеляки), третє — «Прометей»,  четверте — «Ветеран». Переможці та призери, а також кращі гравці турніру були нагороджені дипломами, кубком та цінними подарунками. Всі матчі відбувалися за великої кількості глядачів. Проведення турніру стало можливим завдяки великій організаційній роботі ветерана спорту Володимира Лебедєва та за підтримки радянського сільського голови.  Спонсорську допомогу надав голова СК «Радянський» Микола Андрієнко.

Автор: «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
14 травня 2010, 11:05 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації