Вхід | Реєстрація

Міліціонери виграють кубок «силовиків»

Міліціонери виграють кубок «силовиків»
7‑го травня на майданчику зі штучним покриттям відбувся міні-футбольний турнір серед команд силових структур Новосанжарського району, приурочений 65‑ій річниці Великої Перемоги.
Участь в турнірі взяли три команди — Новосанжарського райвідділу міліції, Новосанжарського райвідділу МНС та медичного центру «Нові Санжари». Перед початком розіграшу учасників привітав головний суддя змагань Володимир Литвиненко. Він побажав перемоги сильнішим і за кілька хвилин дав перший стартовий свисток. Розіграш почався. У першому матчі зустрілися правоохоронці та МНСники. Міліціонери виявилися вищими за класом, що, зрештою, вилилося у значну перевагу у різниці забитих командами м’ячів. Підсумок — 9:2 — перемога міліції. В другому матчі ті ж таки правоохоронці без проблем переграли команду медичного центру — 5:0. Цієї перемоги гравцям міліцейської команди цілком вистачило для здобуття перехідного трофею. У останній грі дня МНСники не зустріли серйозної протидії з боку футболістів медичного центру і заслужено перемогли з рахунком 6:0.
Отже, у підсумку перемогу в турнірі завоювали головні його організатори — команда райвідділу міліції. Капітан команди Віктор Загорулько гордо підняв над головою перехідний кубок. Крім цього, організатори визначили кращих гравців турніру, які отримали почесні грамоти за підписом начальника райвідділу міліції Сергія Махна. Найвправнішими гравцями стали Юрій Нездойминога та Віктор Омельченко («РВ МВС»), Олександр Безручко («РВ МНС»), Сергій Киричок та Валерій Губа (медичний центр «Нові Санжари»).

Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
14 травня 2010, 11:47 | Нові Cанжари | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації