Вхід | Реєстрація

Сім’я Гузченків — чемпіони області

Сім’я Гузченків — чемпіони області
У спорткомплексі «Розсошенці» Полтавського району відбулися фінальні змагання обласного фестивалю-конкурсу «Тато, мама, я — спортивна сім’я». На турнір зібралися 27 родин — представники12 районів області, міст Полтави, Кременчука, Комсомольська, Лубен, Миргорода, переможців міських і районних змагань.
Кожна команда, батьки та їхні синок чи донечка молодшого шкільного віку,  демонструвала швидкість і вправність у конкурсах: «біг», «тунель», «кенгуру», метанні м’ячика, стрибках… Підсумовуючи набрані бали, судді виявили найспортивніші сім’ї. Ними стали: серед команд із дівчатками — родина Дубіних, Зірки, Максимчуків, серед команд із хлопчиками — родина Рака, Гурмана. Абсолютну першість у змаганнях та право представляти Полтавщину на Всеукраїнському фестивалі у Львові виборола родина Гузченків із Кобеляк.
Це по-справжньому спортивна родина. Тато Роман — вчитель фізкультури, мама Тетяна — викладач хімії в аграрному ліцеї. Десятирічний Олексій відвідує художню школу, гуртки з волейболу та боксу. Вони вже не вперше представляють Полтавщину на всеукраїнському рівні, займали на подібних змаганях четверте місце. У родині люблять переважно волейбол, легку атлетику, футбол. Культивують здоровий спосіб життя.
— Враження від фестивалю чудові. Отримуєш заряд бадьорості плюс гарний настрій, приємно вразив рівень організації та проведення змагань, — відзначають переможці. Організаторами обласного фестивалю-конкурсу виступили Полтавське обласне відділення Національного олімпійського комітету України, обласний Центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», профспілкова організація працівників АПК. Усі учасники отримали пам’ятні медалі, грамоти й сувеніри, а переможці — ще й подарунки з олімпійською символікою. — Обласний захід «Тато, мама, я — спортивна сім’я» проведено у сьомий раз. Змагання дуже цікаві, діти і дорослі з задоволенням беруть у них участь, — наголошує директор обласного Центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Людмила Калаптуровська. — Такі фестивалі об’єднують сім’ї для активного відпочинку й здорового способу життя.

Автор: «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
14 травня 2010, 11:49 | Полтава | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації