Вхід | Реєстрація

Міська влада Полтави просить фінансової допомоги з обласного бюджету

Чиновників міськвиконкому та райвиконкомів Полтави закликають піти по черзі на два тижні в неоплачувані відпустки для економії бюджетних коштів фонду оплати праці. Як повідомив мер Полтави Андрій Матковський під час брифінгу, міська влада Полтави через недостатнє фінансування змушена ввести режим суворої економії.
«Ми готові піти на 2 тижні у відпустку без збереження зарплати» - сказав Матковський.
При цьому на 10% зменшиться фонд заробітної плати для чиновників, а також витрати на відрядження, закупівлю канцелярського приладдя.
На сьогодні мерія Полтави звертається за фінансовою допомогою до Полтавської обласної ради, щоб отримати необхідні кошти з обласного бюджету.
Зокрема, міський бюджет не може достатньо забезпечити фінансування позашкільних закладів освіти. Але міська влада прагне їх зберегти і нікого не скорочувати.
За даними міської ради, внаслідок проведених консультацій з головами облдержадміністрації Олександром Удовіченком та обласної ради Володимиром Марченком, є сподівання, що область виділить місту субвенцію у розмірі 7 млн. гривень: 5 мільйонів піде на поточний ремонт доріг, 2 - на позашкільні заклади.

Автор: poltavanews.com.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 травня 2010, 11:30 | Полтава | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації