Вхід | Реєстрація

Пляшка пива обійшлася чоловікові у 51 гривню

2‑го травня до чергової частини райвідділу міліції надійшло повідомлення від працівників супермаркету «Полагросервіс». За словами продавців, невідомий чоловік намагався, не розрахувавшись, таємно винести із магазину пляшку пива «Tuborg». Пляшку із слабоалкогольним напоєм у чоловіка на виході забрав охоронець закладу, потім невдаха-крадій швидко зник з місця пригоди.
Після прийнятого повідомлення начальник райвідділу міліції Сергій Махно направив кількох працівників до місця пригоди. Під час розшукових заходів вони біля одного з домогосподарств по вулиці Леніна виявили чоловіка, за описом схожого на підозрюваного у спробі скоєння крадіжки. Громадянин поводився агресивно, на питання міліціонерів відповідати відмовлявся. За деякий час чоловіка було доставлено до райвідділу міліції, де на нього був складений адміністративний протокол за статтею 173 КупАП. Згідно цього протоколу чоловік вже наступного дня сплатив штраф у розмірі 51 гривні. У таку суму йому обійшлася пляшка невипитого пива із гарною назвою.

***

21‑го квітня до чергової частини Новосанжарського райвідділу міліції звернулася 67‑річна жителька селища. Вона повідомила, що невідома особа викрала з її будинку мобільний телефон «Samsung». На місце події виїхала оперативно-розшукова група. І в ході перевірки отриманої інформації міліціонерам вдалося вийти на громадянку, яка скоїла крадіжку. Нею виявилася жителька Росії, у Нових Санжарах вона не має постійного місця проживання. Як пізніше з’ясували правоохоронці, жінка залізла до будинку потерпілої через вікно, викрала телефон і тим самим шляхом повернулася назад. Телефон потім продала за 50 гривень, які невдовзі витратила на продукти харчування. І незабаром була затримана дільничними інспекторами міліції. Наразі вирішується питання про порушення кримінальної справи за статтею 185 Кримінального кодексу України.

***

1‑го травня до новосанжарських правоохоронців звернулася жителька Нехворощі, яка повідомила, що невідомі особи викрали з її подвір’я алюмінієву сітку. На місце події виїхала оперативна група. І після проведення низки розшукових заходів у поле зору міліціонерів потрапив 23‑річний громадянин Ж., мешканець Нехворощі. У нього вилучили знаряддя «праці» — молоток та кусачки, за допомогою яких він і знімав викрадену сітку. За його словами, викрадене він одразу продав невідомій особі. Гроші витратив.
— У березні він вже притягався до відповідальності за крадіжку металевих каналізаційних люків,  — говорить начальник Новосанжарського райвідділу міліції Сергій Махно. — Але, як бачите, на шлях виправлення не став. Тепер проти цього молодого чоловіка можуть порушити кримінальну справу за частиною 2 статті 185 ККУ.

Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
14 травня 2010, 12:04 | Нові Cанжари | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації