Вхід | Реєстрація

«Не маємо права забути»

«Не маємо права забути»
Сьомого травня у РЦКіД відбулися урочисті збори, присвячені 65‑ій річниці Перемоги радянського народу у Великій Вітчизняній війні.
Побоювання ветеранів про напівпустий зал під час зборів виявилися марними. Майже всі стільці в приміщенні РЦКіД були зайняті. Ймовірно, цього року місцева влада більш активно запрошувала представників підприємств, держустанов та організацій на захід.
Голова райради Володимир Жуков побажав ветеранам міцного здоров’я, бадьорості духу та родинного затишку. А потім закликав молодь прислухатися до порад людей, які пройшли війну, а в повоєнні роки відбудовували нашу державу. У свою чергу міський голова Олександр Ісип згадав тих, хто у жорстоких битвах виборов перемогу. Він відзначив, що пам’ять про війну та сувора правда залишиться з нами. А потім звернувся до героїв фронту і тилу, солдатських вдів та усіх, хто вніс свій вклад у наближення Дня Перемоги зі словами безмежної вдячності за мужність, хоробрість і героїзм. Районний військовий комісар Сергій Чекрізов приєднався до привітань та пригадав у своєму виступі страшні воєнні роки.
Заступник голови Кобеляцької районної організації ветеранів Іван Дігтяр наголосив: «Минуло багато років, але цього горя ми не забудемо ніколи. І не маємо права забути, щоб війна не повторилася знову. Ми схиляємо голови перед пам’яттю тих, хто віддав за для Перемоги найцінніше — життя.».
Голова райдержадміністрації Анатолій Таранушич, який проводив урочисті збори, оголосив про перехід до приємної частини заходу — вручення медалей та нагород. З рук голів міської та районної влади визволителі та голови ветеранських організацій отримали відзнаки. Натомість, голова міської ради ветеранів Олександр Живулько від імені членів організації нагородив грамотами кобелячан за активну участь, підтримку, вияв уваги та надання допомоги ветеранам. А наостанок на присутніх чекав святковий концерт.

Автор: Любов ОНИЩЕНКО, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
14 травня 2010, 12:31 | Кобеляки | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації