Ціни на Центральному ринку Полтави: салати й окрошку готувати все дешевше
Пізня весна дається взнаки: на ринку стає все більше свіжих овочів і зелені, а біля неї — все більше покупців. Це впливає й на ціни. Зокрема, минулорічні «борщеві» овочі дешевшають, адже салати й окрошки нині популярніші за борщ. Утім, дешевшають і «молоді» овочі. Це й зрозуміло — вони вже далеко не в дефіциті.
Дещо подешевшало борошно полтавського виробництва, практично стабілізувалася ціна на яйця. А ось м’ясо залишається дорогим і навіть трохи піднялося в ціні. Хоча, звісно, м’ясо вигідніше купувати у будні, коли попит менше, — тоді продавці віддають його помітно дешевше.
Ціни - Сьогодні | Тиждень тому
Картопля, грн./кг 4,00 | 5,00
Буряк столовий, грн./кг 4,00 | 6,50
Капуста (молода), грн./кг 4,00-5,00 | 9,00
Огірки, грн./кг 11,00-12,00 | 15,00-17,00
Редиска, грн./кг 4,50-5,00 | 4,50-5,00
Цибуля ріпчаста, грн./кг 9,00-10,00 | 9,00-10,00
Цукор, грн./кг 9,00 | 9,00-9,50
Борошно в/ґатунку, грн./кг 2,90-3,20 | 3,20-3,30
Гречка, грн./кг 8,00-8,50 | 8,00
Олія нерафінована, грн./л 10,00 | 10,00
Сир домашній, грн./0,5 кг 13,00-15,00 | 20,00
Яйця, грн./дес. 6,00-7,50 | 3,50-7,50
Свинина – вирізка, грн./кг 55,00-60,00 | 50,00
Свинина на кістці, грн./кг 40,00 | 35,00
Підчеревина свіжа, грн./кг 35,00 | 35,00
Сало солоне, грн./кг 40,00-45,00 | 35,00-45,00
Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном